Yüksekova Havalimanı ne zaman açılacak? Vali Taşyapan çalışmaları inceledi

Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle uçuşlara kapatılan Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak pistte yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı’nda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Havalimanı pistinde incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

HAVALİMANI 21 MART’TA UÇUŞLARA KAPATILMIŞTI

Bölge ulaşımında önemli bir yere sahip olan Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı, pist ve taksi yollarında gerçekleştirilecek kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Mart 2026 tarihinde geçici olarak uçuş trafiğine kapatılmıştı.

Havalimanındaki çalışmaların tamamlanmasıyla uçuşların yeniden başlaması beklenirken, tesisin ne zaman hizmete açılacağına ilişkin henüz resmi bir takvim açıklanmadı.

Havalimanının yeniden hizmete gireceği tarih, Hakkari ve çevre illerde hava ulaşımını kullanan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Fon tartışmasıyla gündemde
Borç tablosu TBMM’ye taşındı
Çocuklar soğukta, aile çaresiz!
Tüm araç ve taşınmazlar hacizli
Hakkâri halkının sabrı tükeniyor