Tuncay Özkan: Demirtaş önemli şeyler söyleyecek

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan, "Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyeceleri çok önemli" dedi

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, cuma günü, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu olduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret etti. Demirtaş’la görüşmesine ilişkin düşüncelerini Twitter hesabından paylaşan Özkan, “Adalet,özgürlük,barış için müthiş düşünceleri var. İlk duruşmasından itibaren söyleyecekleri çok önemli” dedi.

Özkan, ziyarete ilişkin şu tweetleri attı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Siyaset Haberleri

Korktular, kaçtılar
‘İmralı’ açıklaması
Çözüm politikamızı sürdüreceğiz
İktidara adım attıracak gücümüz var
Aldığımız karardan dönmeyeceğiz