İstanbul Ucuzluk 'Herşey Zarar Fiyatına' kampanyası başlattı

Hakkari'de Ucuzluğun tek adresi İstanbul ucuzluk'ta 'Her şey zarar fiyatına' kampanyası ile mağazayı kapatıyor.

Hakkari Altay Caddesi Ümit İş Hanında hizmet veren İstanbul Ucuzluk’ta Herşey Zara Fiyatına indirim  başlattı.

 İstanbul Ucuzluk Pazarı  işyeride  sezon sonu nedeni ile bayan ve çocuk giyimi ve tüm ürünlerinde Herşey Zarar Fiyatına ile %50 ile %70 indirim kampanyası başlattı.

Hakkari halkının en iyi hizmetin layık olduğunu belirten Mağaza sahibi Hakan Aydemir, yöre halkının ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak Her şey zarar fiyatına' kampanyasının  başlattıklarını belirtti.

 ADRES: Altay Caddesi Ümit İş Hanı

İletişim: 0545 325 85 96

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Öcalan ile 10 kalan Aktaş Hakkari’de!
Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi
1 kişi hastaneye kaldırıldı
Çok Sayıda Adrese Baskın
Hakkari’de İki kişi tutuklandı!