HDP Hakkari’de 1 Kasım'da kongreye gidiyor

HDP Hakkari il örgütü 1 Kasım’da kongreye gidecek. Kongre ile ilgili açıklama yapan HDP PM üyesi Abdurrahman Doğar, 25 Eylül’de Hakkari Kongresinin startını vermenin çok anlamlı olduğunu söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il örgütü yeni yönetimini belirlemek amacıyla 1 Kasım tarihinde kongreye gidecek. Kongre çalışmalarını yürüten HDP kongre komisyonu pati binasında basın açıklaması düzenledi. 

Komisyon adına açıklama yapan HDP PM üyesi Abdurrahman Doğar, Federal Kürdistan Bölgesinin bağımsızlık referandumu için sandık başına gittiği bir günde HDP için önemli bir merkez olan Hakkari’de kongrenin startını vermenin çok anlamlı olduğunu söyledi. 

Doğar, HDP’nin Türkiye genelinde il ilçe kongrelerinin startını verildiğini belirterek, 1 Kasım’da Hakkari il kongresini gerçekleştireceğiz. Kongreler bizim için son derece önemlidir. Kongreler, yeni bir ruh, yeni bir heyecan yeni bir kan demektir. Hele kongremizin startını böyle bir günde vermiş olmak bizim çok anlamlıdır. İnanıyorum ki Hakkari kongremiz de birlik ve beraberliğimize ciddi bir katkı sunar. OHAL ile siyasetimizin önü çok ciddi bir şekilde kesilmeye çalışılıyor. Çok büyük badireler atlattık. Bütün bunları atlatacağız. Bu nedenle kongremizin başta Kürt halkı olmak bütün Ortadoğu halkları için barış getirmesi dileği il şimdiden Hakkari kongremiz hayırlı olsun” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Siyaset Haberleri

CHP birinci parti oluyor
konuları açıkladı
Batman Valisi 'Yalan' dedi
‘Erken seçim’ açıklaması
1 Mayıs Taksim’dir, taksim 1 Mayıs’tır