Batman'da nesli tükenme tehlikesi altında olan benekli semender görüntülendi

Batman'ın Sason ilçesinde, 'Türk semenderi' olarak bilinen ve nesli tehdit altında olan sarı benekli semender görüldü.

Sason ilçesine bağlı Sevek mesire alanında doğa fotoğrafları çekmeye çalışan Şahin Avcı, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı için koruma altında bulunan benekli semenderi gördü.

Makinesini eline alan Avcı, benekli semenderin fotoğraflarını çekti.

Avcı, benekli semenderi görünce hemen fotoğraf çekmek istediğini belirterek, "Hayvanın nesli tükenme tehlikesi altında olduğunu biliyordum. Görünce, yanımdaki makineyi elime alıp fotoğraflarını çektim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yaşam Haberleri

Çoban bulmakta zorlanacağız’
O Doktor cezaevinde intihar etti
Felç kalan annesine ömrünü adadı
İlk ifadesi ortaya çıktı
13 yıldır yaşadığını ispat edemiyor