Aynı aileden 4 kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin 10 tutuklama

Batman’ın Beşiri ilçesinde, anne, baba ve 2 çocuğun yaşamını yitirdiği hafif ticari araca yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 24 şüpheliden 10’u tutuklandı.

 

Olay, 14 Eylül akşamı, Eskihamur köyü yolunda meydana geldi. Mehmet Şanlı (65) yönetimindeki hafif ticari araca, pusu kuran kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda sürücü ile birlikte araçtaki eşi Takibe Şanlı (43), kızları Elanur (9) ve oğulları Akıncan Şanlı (6) kurşunların hedefi oldu. 

İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Ekiplerin yaptığı kontrolde araçtaki çift ve çocuklarının hayatını kaybettiği belirlendi. Takibe Şanlı’nın cenazesi kent merkezinde Mehmet Şanlı ile çocukları ise Eskihamur köyünde toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında 24 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yaşam Haberleri

Çoban bulmakta zorlanacağız’
O Doktor cezaevinde intihar etti
Felç kalan annesine ömrünü adadı
İlk ifadesi ortaya çıktı
13 yıldır yaşadığını ispat edemiyor