Abdullah Gül, AK Parti kongresine katılmayacak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın Ankara'da yapılacak AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'ne katılmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığını yeniden üstleneceği AK Parti'nin olağanüstü kongresine özel olarak davet edilen Abdullah Gül'ün, kongreye katılmayacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı görevini bıraktıktan sonra siyasi programlara katılmama kararı alan 11. Cumhurbaşkanı Gül, bu geleneği AK Parti kongresi için de bozmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Siyaset Haberleri

Kürt Sorununu Çözeceğiz
Muhalefete Sert Tepki
‘Erken seçim’ açıklaması
Türkiye, garantör ülke olsun
Kürt sorununu görüyoruz, tanıyoruz