Selahattin Demirtaş'tan Pervin Buldan ve Mithat Sancar'a tebrik

Selahattin Demirtaş'tan Pervin Buldan ve Mithat Sancar'a tebrik

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kongre sonrası yeniden HDP'ye Eş Genel Başkan seçilen Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı kutladı.

Edirne Cezaevi'nde bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kongre sonrası partiye yeniden eş genel başkan seçilen Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile parti yönetimine seçilen tüm isimleri kutlayan bir mesaj paylaştı. 

Demirtaş'ın Twitter hesabından şu açıklamalar yapıldı: "Kongrede yeniden seçilen Sayın Buldan ve Sayın Sancar ile tüm yönetimimizi kutluyor, kendilerine başarı ve dayanışma dileklerimizi iletiyoruz. Önceki dönemde görev almış tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kongremiz hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.