Sancar'dan Akşener'e yanıt: HDP tam da halk içine konumlanmıştır"

Sancar'dan Akşener'e yanıt: HDP tam da halk içine konumlanmıştır"

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan Meral Akşener'e yanıt: "HDP tam da halk içine konumlanmıştır"

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyorum" açıklamasına partisinin grup toplantısında isim vermeden yanıt verdi.

Sancar, "HDP tam da halk içine konumlanmıştır" dedi.

Sancar şöyle konuştu:

“HDP’yi bilmem nereye konumlandıranlara hatırlatalım. HDP tam da halk içine konumlanmıştır. HDP umut adresi olmaya, eşit ortak yaşam, demokratik gelecek ve özgürlük hedefine konumlanmıştır."

“Söyleyecek sözü olmayanlar, iktidarın güvenli bölgesine sığınıyor. Bu gölgenin herhangi bir güven sağlayacak gücü kalmadı. İktidar, halkın desteğini bir bütün olarak kaybediyor. Kim ki boş sözlerle HDP’ye saldırmak adına iktidara ve iktidarın politikalarına yanaşırsa, aynı kaderi paylaşacaktır. İktidarın kaderini paylaşacaktır, yani karanlık bir kuyuya giden yolda yürümeye hız verecektir. Ve o karanlık kuyuya düştüklerinde her şeyin çok geç olduğunu fark edeceklerdir.

“Yeniden boş söylemlere başvurmanın tek bir adı var, acizlik. İktidar ne kadar acizse, HDP’ye iktidarın diliyle saldıranlar da o kadar acizdir.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.