Propolis Damla Faydaları

Propolis Damla Faydaları

Arıların zamk şeklinde salgıladığı ve kovan içini temizlemede kullandıkları salgıya propolis denir. Macun şeklinde olabildiği gibi propolis damla formunda da olur.

Arıların zamk şeklinde salgıladığı ve kovan içini temizlemede kullandıkları salgıya propolis denir. Macun şeklinde olabildiği gibi propolis damla formunda da olur. Küçük cam şişe içinde bulunan propolis damlası uygun damla adedince kullanılır. Fazlasının zararlı olabileceği düşüncesi bilinmelidir. Arılardan gelen mucize sayesinde binlerce insan hastalıklardan korunmuş ya da hastalığından kurtulmuştur. Bu nedenle propolis damla oldukça sevilen bir üründür. Bu ürünü bal ve arı ürünleri ile birlikte tüketmenizde de sakınca yoktur. Aksine propolisin gücünü arttırmış olursunuz.

Propolis Damla Tercihi

Propolis çeşitli şekillerde satılır. Buna bağlı olarak kişilerin tercihi farklı olabilir. Propolis damla tercih eden kişiler ise daha çok ağzında aft olarak bilinen yara çıkan kişiler ya da boğaz enfeksiyonu çeken kişilerdir. Macun halinde satılan propolis ise daha çok mikroplardan arınmak isteyenlerin tercihidir.

Her türlü satışında fayda sağlayan propolis faydalı bir arı ürünüdür. Güvenli ve kaliteli bir propolis damlası almak için https://www.arifoglu.com/propolis sayfasına kısa sürede giriş yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.