Parkta kavga; Bıçaklanan 19 yaşındaki genç öldü

Parkta kavga; Bıçaklanan 19 yaşındaki genç öldü

Arnavutköy'de parkta çıkan bıçaklı kavgada 19 yaşındaki Sait Ç. hayatını kaybetti. Olay sonrası, ölen gencin yakınları, şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişeklerle saldırdı.

Olay, Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde akşam saatlerinde parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.


Kavgada  19 yaşındaki Sait Ç. ile 24 yaşındaki ağabeyi Murat Ç. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken yaralı abi kardeş ise ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Sait Ç. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Murat Ç.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sait Ç.'nin hayatını kaybettiği haberini alan yakınları da hastaneye akın etti.  Hastane çevresinde sinir krizi geçiren yakınları yatıştırmak için yoğun çaba sarf edilirken polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak üzere çalışma başlattı.

Olay sonrası, ölen gencin yakınları, şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişeklerle saldırdı. Sokakta toplanan çok sayıda kişi, şüpheliye ait olduğu ileri sürülen otomobile de parçaladı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Bölgede yoğun güvenlik önlemleri devam ederken, polis, olaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler sorgulanmak üzere Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.