Özgür Özel'den Erdal Beşikçioğlu açıklaması

Özgür Özel'den Erdal Beşikçioğlu açıklaması

CHP'nin Ankara'da Etimesgut Belediyesi için aday olarak oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu göstereceği iddialarının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Belki Etimesgut ile ilgili başka bir şey olabilir. Mansur Bey’in gücüne güç katacaktır” açıklamasını yaptı

 

31 Mart'ta yapılacak seçimlere az bir süre kala, siyasi partilerin belediye başkan adayları netlik kazanmaya devam ediyor.

Adaylar arasında şu ana kadar en dikkat çeken isimlerden biri Erdal Beşikçioğlu iddiası olurken, ünlü oyuncunun Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak gösterileceği belirtilmişti.

"Mansur bey'in gücüne güç katacaktır"

HalkTV’nin haberine göre, tartışmalar hakkında açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı hakkında "“Mansur Beyle bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti hala daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka bir şey olabilir. Mansur Bey’in gücüne güç katacaktır orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.