Özel Kural Okulları'ndan büyük başarı

Özel Kural Okulları'ndan büyük başarı

Hakkari Özel Kural Okulları Fen Lisesi öğrencileri YKS’de büyük bir başarıya imza attı. Mezun ettiği 23 öğrenciden 20'si üniversiteye yerleşen Kural Okullarının başarı tablosu gururlandırdı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Özel Hakkari Kural Okulları Fen Lisesi Mezun öğrencileri YKS’de büyük başarıya imza attı.

Kural Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, milyonlarca kişinin heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı.

Kurallı öğrenciler TYT’de ve AYT’de elde ettikleri derecelerle Hakkari'de Kural Okulları'nın başarı geleneğini devam ettirdi.

İşte 2022 YKS sonuçlarına göre Kural'ın başarı tablosu

1 TIP, 2 ECZACILIK, 2 HUKUK, 5 MÜHENDİSLİK, 4 ÖĞRETMENLİK, 6 HEMŞİRELİK 

Fen Lisesinden mezun olan 23 Öğrenciden 20'si ideallerindeki üniversitelere yerleşirken Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür, öğrenci ve öğretmenlerin emeklerinin meyvelerini topladıklarını belirtti.

30 öğrencisinin de lise diploması ile atandığını belirten Müdür Gür, öğrencilerine meslek hayatlarında başarılar diledi. 

kural.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.