Özek Petrol Otogaz ve Seç Marketle hizmetinizde

Özek Petrol Otogaz ve Seç Marketle hizmetinizde

Yıllardır Hakkari'de faaliyet gösteren Özek Petrol bundan sonra LPG'li araçlara Otogaz ve Seç Market ile Hakkari halkına hizmet verecek.

Halife Derviş Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No 101'de faaliyette olan Özek Petrol bünyesinde KADOİL Otogaz hizmeti verilmeye başlandı.

Akaryakıt sektöründe yakaladığı başarıyı sürdüren KADOİL LPG sektöründe öncü rol oynuyor.

Günün 24 Saati açık olacak KADOİL gazla yolunuza emin adımlar ile devam edin.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LPG'li aracı olan müşterilerin otogaz ihtiyaçları için birçok avantaj sunduğu belirtildi.

Özek Petrol yetkilisi Harun Özek, KADOİL kalite ve dolum konusunda yüzde yüz garanti veren yakıt emniyet sistemi ile Hakkari halkına otogaz noktasında bir ilke imza attıklarını söyledi.

Aynı zamanda Özek Petrol bünyesinde Seç Market ile müşterilere hizmet verdiklerini söyleyen genç girişimci Harun Özek Hakkari halkına hizmet vermekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.