Oyuncu Taşdöğen: Filistinliler bunu hak ediyor, Araplardan nefret ederim

Oyuncu Taşdöğen: Filistinliler bunu hak ediyor, Araplardan nefret ederim

Oyuncu Selahattin Taşdöğen, Filistin halkının topraklarını sattığı için bu durumu yaşadıklarını savundu. Taşdöğen, “Sokağa çıkıp da Mehmetçik Gazze’ye diyenler öncelikle buyursunlar, kendileri gitsinler” dedi.

 

Sokak röportajında İsrail ile Filistin meselesine ilişkin kendisine mikrofon uzatılan Selahattin Taşdöğen, Gazze’de çocuklar öldüğü için vicdanen rahatsız olduğunu ve İsrail’i kınadığını söyledi.

Taşdöğen, “Ama Filistin halkı, bu Araplar bunları hak ediyor. Sen kendi topraklarını İsraillilere sattın, mal sahibiyken kiracı oldun. Her şey para değildir. Vatan, eğer kanını döktüysen vatandır. Bizim başımızda bir Atatürk vardı. Onların yok, keşke olabilseydi. Bütün Arap toplulukları nerede? Neden Filistin’e yardım etmiyorlar? Irkçı değilim, ama Araplardan nefret ederim” diye konuştu.

“Sokağa çıkıp da Mehmetçik Gazze’ye diyenler öncelikle buyursunlar, kendileri gitsinler” diyen ünlü oyuncu, “Orada bir savaşsınlar. Ki askere bile gitmiş değildirler. Ama beni ilgilendiren bir olay olursa, kanımın son damlasına kadar kendi ülkemde bayrağımı, toprağımı savunur, savaşırım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.