Okulda deney patlaması

Okulda deney patlaması

Diyarbakır'da bir özel okulda Fen Bilimleri dersinde öğretmenin yaptığı deney sırasında patlama meydana geldi. Öğretmen ve 3 öğrencisi yaralandı.

Diyarbakır'daki bir özel okuldaki Fen Bilimleri dersinde yapılan deney sırasında karıştırılan malzemeler patlamaya neden oldu. 

Olay, dün öğleden sonra Kayapınar ilçesinde bulunan özel bir okulda meydana geldi.

DHA'nın aktardığına göre Fen Bilimleri dersinde yapılacak deney için öğretmen ve öğrenciler bahçeye indi. Deneyde kullanılan malzemelerin karışımı sırasında patlama oldu. 3 öğrenci ve 1 öğretmen yaralanırken, okula sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.