Müzisyen İbrahim Birincioğlu, ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi
Mersin'de iki senedir çalışamayan müzisyen İbrahim Birincioğlu, yaşamına son verdi.
Mersin’de müzisyen İbrahim Birincioğlu'nun yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdiği belirtildi.
Birincioğlu’nun ağabeyi Metin Birincioğlu, kardeşinin 2 yıldır işsizlikle boğuştuğunu, salgının nedeniyle iş yapamadığını ve ekonomik sorunlardan dolayı intihar ettiğini düşündüklerini belirtti.
Otopsi için Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Birincioğlu’nun cenazesinin Çiftlik Köy Mezarlığı’nda defnedileceği kaydedildi.
Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı aktarıldı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
