Motosiklet TIR’a saplandı: 1 ölü, 1 yaralı

Motosiklet TIR’a saplandı: 1 ölü, 1 yaralı

Avcılar, D-100 Karayolu Edirne istikametinde motosiklet önünde seyreden TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'a saplanan motosikletin sürücüsü hayatını kaybederken arkasındaki arkadaşı yaralandı.

Kaza İstanbul Avcılar, D-100 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Motosikleti kullanan 26 yaşındaki Rustamov Doston, Avcılar mevkiine geldiği aynı yönde önünde seyreden sürüsünün ismi öğrenilemeyen TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet TIR’a saplanırken, sürücü Doston ve beraberindeki arkadaşı ise yaralandı. Kaza sonrası hemen duran TIR sürücüsü durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Doston’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Sağlık ekipleri yaralanan sürücünün arkadaşına ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından sürücünün cansız bedeni ambulans ile olay yerinden kaldırıldı.

Kaza sonrası TIR’a saplanan motosiklet de, bulunduğu yerden çıkarılarak çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.