Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevinde kayıtlar başladı

Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevinde kayıtlar başladı

Hakkarili Genç Girişimci Abdi Tatlı'nın sahibi olduğu kentin tek kreşi olan Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevi çocuklarınıza sıcak ve güvenilir bir ortamda hizmet veriyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Hakkarili Girişimci Abdi Tatlı'nın devr aldığı kentin tek özel kreşi özeliğine sahip Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevi, eğitim anlayışı ve sosyal-kültürel aktiviteleriyle hizmet veriyor.

2-3-4-5 yaş çocuklar için erken kayıt dönemi başlamıştır. Sizin çocuğunuz da mükemmel fiziki yapıya sahip, alanında uzman eğitim kadrosuyla Minik Kalpler Kreşi ve Gündüz Bakımevinde geleceğe hazırlansın.

Sabah 08:00 akşam 17:00 (TAM GÜN) hizmet veren, çocuklara özel hazırlanan menüsüyle sabah kahvaltısı, öğle Yemeği, ikindi kahvaltısı veriliyor. 

Her yaş grubu için bir öğretmen bir de yardımcı öğretmenin görev yaptığı kreşte sınıflar maksimum 15 kişilik olup, 2-3 yaş grubundaki çocuklar için uyku saati uygulaması var. 

750 metre karelik bahçesi bulunan Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevinde;  üç ayrı sınıf; uyku odası, oyun salonu, yemek salonunun yanı sıra, çocuklarınızın rahatlıkla lavabo ihtiyacı karşılayabileceği lavabolar mevcut. 

Geniş ve doğal bahçesi ile kum havuzu, oyun grubu ve salıncakların kurulu olduğu kreşte çocuklarınız gönüllerince oynayama şansına sahip.  Çocuklarınızın ayrıca büyük ve küçük kas becerilerini geliştirme imkanı ve doğayla da bütünleşme imkanına kavuşuyor. 

İngilizce ve satranç, branş dersleri verilen minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakımevinde; Öz bakım becerileri, Montessori Eğitimi, Mandala Çalışması, Drama Etkinlikleri, Akıl oyunları, Mini-Yup Zeka Oyunları, Jimnastik, Orf-Ritm Dersleri, Fen-Doğa Etkinlikleri ile verdiği hizmet ile çocuklarınızı ev ortamını aratmayan sıcaklıkla ağırlıyor.

ADRES: Bulak Mahallesi 1004 Sok. No:41/1 - Hakkari / Merkez

İLETİŞİM: 0554 420 19 66 - 0532 582 41 88

2.jpg

 

1.jpg

k16.jpg

k3-003.jpg

k4-003.jpg

3.jpg

k2-005.jpg

k9.jpg

k10.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.