Mevlidin okunduğu oda çöktü: 7 kadın yaralı

Mevlidin okunduğu oda çöktü: 7 kadın yaralı

Antep’te bir evin ikinci katının salonu, kadınların mevlit okuduğu sırada çöktü. Odada bulunan 7 kadın yaralandı. 

Antep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Hisarcıoğlu Mahallesi’nde 2 katlı bir binanın üst katındaki salonunun zemini henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Kadınların mevlit okutmak için toplandığı sırada yaşanan çökme nedeniyle 7 kadın göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Göçük arasından çıkarılan yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
 
Arama ve kurtarma ekiplerinin işlerini bitirmesinin ardından olay yeri inceleme birimi bölgede çalışmalara başladı. Göçüğün meydana geldiği binanın bulunduğu sokak, güvenlik amacıyla yaya ve araç trafiğine bir süreliğine kapatıldı.
 
Çökme anında odada bulunan Gülken Çalışkan gazetecilere yaptığı açıklamada, her Cuma söz konusu evde toplandıklarını belirtti. Dua esnasında zeminin çöktüğünü dile getiren Çalışkan, "Birden bire çöktü. Ne olduğunu anlayamadık. Yaklaşık 15 kişi aşağıya düştü ve o esnada çok korktuk. Ama yaralanan arkadaşlarımızın durumu iyidir. Çok şükür Allah bizi esirgedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.