Manisa’da iş cinayeti

Manisa’da iş cinayeti

Bir fabrikada incelemede bulunan İş Güvenliği Uzmanı Naile Büşra Sarıgül merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Manisa’nın Yunusemre İlçesinde bulunan Keçiliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden bir fabrikada incelemede bulunan İş Güvenliği Uzmanı 22 yaşındaki Naile Büşra Sarıgül, merdiven boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. 

Evrensel’de yer alan habere göre Sarıgül tekniker olarak çalıştığı şantiyede yemek molası sırasında güvenlik şeridi çekmesi için gönderildi. Tek başına 2. katta 3 metre yüksekliğinde merdiven boşluğunda şerit çeken Sarıgül, dengesini kaybederek düştü. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Sarıgül, Manisa Celal Bayar Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Sarıgül hastanede hayatını kaybetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.