Lassa Lastikler Özellikleri ve Fiyatları

Lassa Lastikler Özellikleri ve Fiyatları

Lassa lastik ülkemizde üretilen lider lastiklerin başında gelir. Kendisini kanıtlamış olan bu lastikler yaz, kış demeden her zemine rahatça adapte olabiliyor.

Lassa lastik ülkemizde üretilen lider lastiklerin başında gelir. Kendisini kanıtlamış olan bu lastikler yaz, kış demeden her zemine rahatça adapte olabiliyor. Diğer lastiklerin aksine kolayca yıpranmayan yapısı sayesinde sürücüler uzun yıllar sorunsuz bir şekilde bu lastikleri kullanabiliyor.

Lassa Lastik Özellikleri

Ülkemizin en büyük lastik üretici firmalarından birisi olarak kabul edilen Lassa, düzensiz yıpranmaya karşı dirençli lastikler üretiyor. Lassa lastik yıpranmaya karşı dirençli olduğu için sürücüler güvenli şekilde araçlarını kullanabiliyor. Bunun yanında bu lastikler fren mesafesini gözle görülür biçimde kısaltır. Bu da olası bir kaza anında aracın daha kolay durmasını sağlar.

Lassa lastik üstün yol tutuşu sağlar ve aracın yakıt tüketimini düşürür. Sürücüler en zorlu yollarda dahi aracın yola daha iyi yapıştığını bu lastikler sayesinde deneyimler.

Lassa lastik üretilirken çevreye zarar verilmemeye çalışılır. Bundan dolayı Lassa tarafından üretilen lastikleri tercih eden kişiler doğayı koruma çalışmalarına destek vermiş olur.

Lassa Lastikler Nasıl Seçilir?

Lassa lastik seçimi doğru bir şekilde yapılmalıdır. Doğru seçilmeyen lastik aracı yoracağı için yoğun yakıt tüketimine neden olabiliyor. Buna bağlı olarak lastik seçerken dikkat edilmesi gereken ilk detay aracın özellikleridir. Araç 4x4 veya ticariyse daha farklı lastik modelleri tercih edilirken HB tarzdaysa daha farklı lastik modelleri tercih edilir.

Lassa lastik seçerken yaşanılan şehir ve iklim koşulları da detaylı olarak düşünülmelidir. Kar yağışının yoğun geçtiği yerlerde daha farklı ve daha sağlam modeller tercih edilebilir.

Lassa lastik teknoloji ile donatılmıştır. Bundan dolayı lastiği satın almadan önce hangi teknolojik donanımla donatıldığını ve bu teknolojinin ne işe yaradığını da sorgulamak önemlidir.

Oto Lastik Seçimi Nasıl Yapılır?

Aracına değer veren kişiler oto lastik seçimine özen gösteriyor. Oto lastik seçimine özen gösterilmezse araç, beklenen performansı sunamaz. Bu sorunu yaşamamak için oto lastik seçerken ilk olarak orijinal lastik kullanmak gerekir. Merdiven altı olarak tabir edilen yerde üretilen lastikleri satın alan kişiler büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliyor.

Oto lastik seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer detay lastiğin raf ömrüdür. Lastik üreten firmaların yetkilileri 5 yıl boyunca rafta kalmış lastiklerin satın alınmamasını öneriyor. Çünkü bu lastikler uzun süre aynı ortamda beklediği için özelliğini kaybedebiliyor.

Oto lastik alacak kişiler güvenlik ve konfora önem veren markaların ürettiği lastikleri satın almalıdır.

Oto Lastik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araçlar yılın her dönemi performansını yola yansıtabilmelidir. Aracın performansını yola yansıtabilmesi için doğru lastik seçmek oldukça önemlidir. Doğru seçilmeyen lastikler kazalara dahi neden olabiliyor.

Oto lastik seçiminde dikkat edilmesi gereken detaylardan biri güvenilir işletmelerin lastiklerini satın almaktır. Kendisini geliştirmiş ve uluslararası alanda hizmet veren işletmelerin lastiklerini satın alan kişiler hiçbir sorunla karşılaşmaz. Lassa yazlık lastik modelleri bu bağlamda alınabilecek lastik modellerindendir.

Lastik seçiminde dikkat edilecek bir diğer esas lastiğin üretim tarihidir. Sürücüler her zaman en güncel tarihe sahip lastikleri satın almalıdır. Uzun süre önce üretilen lastiğin yüzeyinde deforme oluşabiliyor. Bu durum da lastiğin ömrünü kısaltabilir.

Lassa Lastik Fiyatları

Son zamanlarda birçok kişi arama motoruna en ucuz lassa lastik fiyatları kelimelerini yazarak avantajlı lastiklere ulaşmaya çalışıyor. Ancak Lassa lastikleri kaliteli ve avantajlı fiyata sahip ender lastiklerdendir. Bu lastikler birçok farklı modele sahip olmasına rağmen fiyat konusunda sürücülerin yanındadır.

Lassa lastik fiyatları tek çeşit değildir. Ürünün özelliğine, genişliğine, diş yapısına ve kullanılacağı alana göre fiyatları değişir. Bundan dolayı lastik alacak kişilerin yoğun fiyat araştırması yapması gerekir.

Lassa’da sunulan lastikler mevsim özelliğine bağlı olarak da değişiyor. Lassa kışlık lastik ile yazlık lastiğinin fiyatı aynı olmuyor. Kesin fiyatı öğrenmek için işletmenin resmi internet sitesini ziyaret etmek gerekir.

Sık Sorulan Sorular

Lassa lastik modelleri ile ilgili en fazla sorulan sorulardan birisi bu lastiklerin kullanım ömrüdür. Ancak lastiklerin kullanım ömrü modele, tasarıma, kullanıldığı alana ve sürücüye bağlı olarak değişiklik gösterir. Bunun yanında Lassa lastiklerinin de fiyatlarının ne kadar olduğu sorulan sorular arasındadır. Lassa lastik fiyatları 195/65 r15 modeli ve diğer modellere bağlı olarak farklılaşır.

Lassa ile ilgili daha fazla sorusu olan kişiler markanın resmi internet sitesini ziyaret edebiliyor.

Lassa Lastik İyi Mi?

Lassa lastik modelleri oldukça iyi, kullanışlı ve sürücülerden tam puan almış modellerdir.

Lassa ve Bridgestone Aynı Mı?

Lassa 1978 yılında Bridgestone ile ortaklık kurmaya başladı. Ancak iki firma aynı değildir.

Lassa Hangi Ülkeye Ait?

Lassa 1974 yılında Sabancı ve ortakları tarafından kurulan Türkiye menşeili bir lastik markasıdır.

Sonuç

Lassa lastikler çok uzun yıllardan beri ülkemizde ve dünyada satılan önemli lastiklerdendir. Kalitesini ispat etmeyi başarabilmiş bir marka olduğu için birçok kişi Lassa modellerini satın almak istiyor. Ancak lastik satın almak isteyen kişiler hangi sitelerden alışveriş yapacağı konusunda bir karara varamıyor.

Lassa’nın en uygun ve kaliteli lastikleri lastikborsasi.com üzerinden satın alınabilir. Çünkü belirtilen sitede birbirinden özel ve farklı birçok lastik modeli vardır. Sürücüler hem bütçesini sarsmayan hem de aracı için uygun olan lastik modelini lastikborsasi.com üzerinden bulabiliyor.

lastikborsasi.com üzerinde yılın her dönemi kampanya vardır. Bu kampanya sayesinde sürücüler avantajlı siparişler oluşturabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.