Kışlık yakacakların Hakkari’deki adresi Duman  Ticaret!

Kışlık yakacakların Hakkari’deki adresi Duman Ticaret!

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte Hakkarili vatandaşlar kışlık odun, kömür ve tutuşturmalık tahta ihtiyaçlarını Duman Ticaretten temin ediyor.

Hakkarili genç girişimci Bayram Duman'ın işlettiği Duman Odun – Kömür ve İnşaat firması kış aylarının vazgeçilmez ısınma kaynakları olan odun, kömür ve tutuşturmalık tahtalar ile size hizmetin en iyisini vermeye hazır.

Bulak Mahallesi Pagan Caddesinde adresinde faaliyet gösteren Duman Odun – Kömür ve İnşaat firması kışlık odun ve kömür telaşına düşen vatandaşların uğrak adresi oldu.

Duman Ticaretin sahibi genç girişimci Bayram Duman, kış sezonuna girilirken kışlık yakacak ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti.

Duman, “Yaz ayları boyunca Şırnak bölgesinde getirttiğimiz dayanıklı meşe ağaçlarını sobalık yapıp yakılmaya hazır hale getirdik. Tutuşturmalık tahtalarımız ve kaliteli kömürümüz de hazır. Biz aynı zamanda evlere nakliyat da yapıyoruz. Vatandaşlara yağışlar başlamadan yakacak ihtiyaçlarını karşılama çağrısı yapıyoruz ” dedi.

Duman Ticaret yapacağınız kışlık yakacak alışverişinde taksit imkanı sunduğu gibi peşin ödemelerde de indirim fırsatı sunuyor.

Adres: Bulak Mahallesi Pagan Caddesi Hakkari / Merkez

İletişim: 0541 259 51 56 - 0532 732 40 63 - 0543 573 63 45

d1.jpg

d2.jpg

d3.jpg

d4.jpg

d5.jpg

d6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.