Kırtasiyeciler, sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı

Kırtasiyeciler, sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı

Adana'da kırtasiye dükkanlarının olduğu sokakta iki esnaf arasında kavga çıktı. Dün komşularının ayırdığı iki esnaf, bugün tabanca ve pompalı tüfekle birbirlerine ateş açtı. Biri ağır dört yaralı var.

Adana'da kırtasiye dükkanlarının olduğu sokakta esnaftan iki kişi arasında başlayan tartışma, tabanca ve pompalı tüfekli kavgaya dönüştü. Biri ağır dört kişi yaralandı.

Olay saat 09.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce anlaşmazlık yaşayan kırtasiyeci esnafından iki kişi arasında dün tartışma çıktı. Esnaf tarafları ayırıp, birbirinden uzaklaştırdı.

Bu sabah da iş yerlerini açan iki kişi arasında yeniden tartışma başladı. Bu kez yanlarına tabanca ve pompalı tüfeklerini alan esnaf, birbirlerine ateş açtı.

Kentin en işlek caddelerinin arasındaki sokakta dört kişi yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan birinin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Olay yerinde polis ekipleri de inceleme yaptı. Yerdeki boş kovanlar toplanırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.