Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi: Bu rezil artışın hesabını vereceksiniz

Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi: Bu rezil artışın hesabını vereceksiniz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bugün açıkladığı memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 25 zammı eleştirdi: "Siz sadaka mı veriyorsunuz! Bu rezil artışın hesabını hepiniz vereceksiniz."

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, memur ve emekli maaşına yapılan yüzde 25 zam oranına tepki gösterdi, "Bu rezil artışın hesabını hepiniz vereceksiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden yaptığı videolu paylaşıma "Yüzde 25 gelmiş içlerinden… Siz sadaka mı veriyorsunuz! TÜİK zamanı gelince bunun bedelini ağır ödeyecek. Bu rezil artışın hesabını hepiniz vereceksiniz" notunu düştü.  

ENAG'a göre enflasyon oranının geçen yıla oranla yüzde 137'ye ulaştığını belirten Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "enflasyonu tek haneli rakamlara indireceğiz" sözlerini de hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.