Kılıçdaroğlu'ndan öğretmenlere çağrı: Bu incitici sınava girmeyin

Kılıçdaroğlu'ndan öğretmenlere çağrı: Bu incitici sınava girmeyin

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin. Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte (konuşarak) buluruz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenleri 'uzman' ve 'başöğretmen' gibi kategorilere ayırma projesi olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Eğitimi ve sınavına tepki gösterdi. 

Twitter'dan öğretmenlere çağrı yapan Kılıçdaroğlu, "Öğretmen kariyer sınavı rencide edici olduğu için daha makul bir çözüm bulmak üzere çağrı yapmıştım. Yanaşmadılar. Öğretmenlere sesleniyorum; bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz, bu sınava girmeyin. Sizleri incitmeyecek çözümü seçimden sonra birlikte (konuşarak) buluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.