Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Küfürbaz trolleri yetmemiş

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Küfürbaz trolleri yetmemiş

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yalan makinesi, şaklaban" ifadelerini kullandığı konuşmasını, "Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş" diye yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi muhalefete yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

Erdoğan, Afgan göçüyle ilgili konuşurken, "Bay Kemal, onun izinde gidenler bunu 1,5 milyon gibi açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan. Bu yalan terörünü bir şaklaban bulmuşlar, onunla beraber sürdürüyorlar. Hele bir de bulmuşlar bir kadın. Yalan makinesi, çıkartıyorlar televizyona sürekli ona bol bol yalan söylettiriyorlar" dedi.

Bu sözler üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.