Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Gel helalleşelim

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Gel helalleşelim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından erken seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz. Erdoğan, gel helalleşelim. Seçimden kaçınılmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu: 'Türkiye'yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından seçim çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Gençler, merak etmeyin o gün gelecek ve bu başınıza gelenleri unutacaksınız. Pirüpak, tertemiz bir ülke vaadimdir size. Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz. Erdoğan, gel hellalleşelim. Seçimden kaçınılmaz #HemenSeçim” mesajı paylaştı.

CHP sözcüsü Faik Öztrak da sosyal medyadan Sedat Peker’in iddialarına atıfta bulunup “Pudra şekerleri beslemelerin burnunda. Venezuela peyniri yandaşlar arasında pek revaçta. Bu pislikleri ancak sandık temizler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.