Kılıçdaroğlu'ndan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in Ankara Yenimahalle'deki ailesine taziye ziyareti yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da erkek şiddeti sonucu öldürülen mimar Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Başak Cengiz'in anne ve babasıyla görüşen Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle’de bulunan taziye çadırını da ziyaret etti. 

Ne olmuştu?

Bir inşaat firmasında mimar olarak çalışan ve geçici görevle Ankara'dan İstanbul'a gelen Başak Cengiz, Ataşehir’de 9 Kasım Salı günü 19.00'da Can Göktuğ Boz tarafından öldürüldü. Çarşamba günü gözaltına alınan Boz'un evinde yapılan aramada 15 kılıç ve bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen kılıçlar arasında olayda kullanılan kılıcın da bulunduğu öğrenildi. Boz, "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.