Kılıçdaroğlu'dan başörtüsü mesajı

Kılıçdaroğlu'dan başörtüsü mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan başörtüsü mesajı: Bizim de hatalarımız oldu, yarın bu yarayı sonsuza kadar kapatmak için kanun teklifi sunacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video mesajı paylaşarak iktidarın da turnusol kağıdı olacağını söylediği bir kanun teklifini yarın TBMM'de grup toplantısı sonrası sunacaklarını kaydetti. Kılıçdaroğlu, bu kanun teklifinin başörtüsü ve kadınların giyim kuşamını artık siyaset gündeminden; siyasetin tekelinden çıkarmak üzere hazırlandığını ve oy kaybetmek uğruna da olsa Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir bütün olarak bunun arkasında duracağını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, kendilerinin de geçmişte bu konuda hataları olduğunu dile getirirken yarın itibarıyla bu yarayı sonsuza kadar kapatmak istediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.