Kılıçdaroğlu: Her bir oy sayılana kadar buradayız

Kılıçdaroğlu: Her bir oy sayılana kadar buradayız

CHP Genel Merkezi'nde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Oyumuzun yüksek olduğu yerlerde ısrarla sonuçlara itiraz ediyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Merkezi'nde açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na çağrıda bulunarak, "Ankara'da 300, İstanbul'da 783 sandıkta itiraz var. Algı yönetimi ile uğraşmayı bırakın. Milletin iradesinden korkmayın. YSK'yı da göreve davet ediyorum. Sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız. Ülkenin belirsizliğe artık tahammülü yok. Halkın oyalanmasına izin vermeyin. Bu milletin iradesine bloke koymayın" dedi.

Partililere seslenen Kılıçdaroğlu, "Sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.