Kılıçdaroğlu, HDP Eş Başkanlarını ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, HDP Eş Başkanlarını ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, HDP Eş Başkanlarını ziyaret etti: "Kürt sorunu dahil bütün sorunların çözüm adresi TBMM'dir"

Sancar: Acil bir onarım programına ve yeni bir başlangıca ihtiyaç var

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da "Kürt sorununun parlamento çatısı altında çözülmesi gerektiğini bir kez daha ifade etmek için Genel Başkanı burada kabul ettik" dedi.

Yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Eş Genel Başkan Mithat Sancar ise "Acil bir onarım programına ve yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıç, demokrasi, insan hakları, adalet ve özgürlük temelinde bir sistem kurmakla mümkün olacaktır" diye konuştu.

Sancar da "Bu görüşmeyi Meclis'te yapmamızın nedeni, çözüm adresi olarak TBMM'yi gördüğümüzü vurgulamaktır" ifadesini kullandı ve görüşmeyi parti kurullarına sunacaklarını belirtti ve "İttifak güçlerimizle bu görüşmeyi değerlendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.