Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun cenazesine katıldı

Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun cenazesine katıldı

Dün gece vefat eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu için cenaze töreni düzenlendi. Törene Kemal Kılıçdaroğlu ve birçok CHP'li isim katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece vefat eden kardeşi Celal Kılıçdaroğlu İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Celal Kılıçdaroğlu için bugün Tavşantepe Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikizi Adil Kılıçdaroğlu, ağabeyi Ali Kılıçdaroğlu, kız kardeşi Feride Çakmak, TBMM Meclis Başkanvekili Haydar Akar, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP MYK üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, cenazede taziye dileklerini kabul etti. Celal Kılıçdaroğlu, kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da törene çelenk gönderdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.