Kemal Kılıçdaroğlu: Belediyelerimizi kıskanıyorlar

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediyelerimizi kıskanıyorlar

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin “tıkır tıkır çalıştığını” söyledi. Kılıçdaroğlu, “çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Belediyeler çalışıyor diye belediyelerimizi kıskanıyorlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.

Törende Çukurova Belediyesi’nin sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülcan Akyüz, otizmli bir çocuğu olduğunu söyleyerek, özel gereksinimli çocukların aileleri için yapılan mola evinin kendilerine nefes aldıracağını söyledi ve “Evlatlarımızın emin ellerde olduğunu bilerek bizler de günlük ihtiyaçlarımızı gidereceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise “Ona Türkiye’nin ihtiyacı var. Türkiye’nin umudu Kemal Kılıçdaroğlu’na Çukurova adına bizi kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldikten 7 ay sonra toplu açılış yapamaya başladık. Ondan sonra her yıl gelenek haline getirdik. Sizlere ne söz verdikse hepsini yapmaya çalıştık” diye konuştu.

Çetin, 2024’te 10'uncu toplu açılışı yapmayı planladıklarını dile getirdi.

'BAŞKANLARIMIZ SADECE ASFALT DÖKEN, BİNA DİKEN BAŞKANLAR DEĞİL'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da “Görüyorsunuz ki Türkiye’nin her karışındaki belediyelerimiz hizmetler sunuyor. Sadece bunları yapmıyor vatandaşımızın her zor durumunda yanında bulunuyor. Sadece asfalt yapan, bina diken belediye başkanı olmaktan çok vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına da ciddi biçimde eğiliyorlar” ifadelerini kullandı.

'ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMİN KADERİNİ GENÇLER BELİRLEYECEK'

Daha sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Önce gençlere sesleneyim. Sevgili gençler önümüzdeki seçimin kaderini sizler belirleyeceksiniz. Otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine başarıyı altın harflerle yazacaksınız. 6 milyon 300 bin genç Türkiye’de Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdım diyeceksiniz. Sizlere inancım tamdır. Gençler Türkiye’nin kaderini değiştirdikten sonra bu ülkede huzuru, kardeşliği, dostluğu sağlayacağız” diye konuştu.

'BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA VE BİZE GÜVENİN'

CHP’li belediyelerin çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Belediyelerimiz çalışıyor. Belediyelerimizin çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Belediyeler çalışıyor diye belediyelerimizi kıskanıyorlar. Şanlıurfa’ya gittim elektrik sorunu var. Onlara şu teklifte bulundum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Şanlıurfa’nın belediye başkanlığını CHP’ye verirseniz, güneş tarlalarını kuracağım, elektriği bedava vereceğim dedim... Biz yapacağımız her şeyin sözünü veririz. Belediyelerimiz tıkır tıkır çalışıyor, her kuruşun hesabını size veriyor. Belediye başkanlarımıza ve bize güvenin önümüzdeki süreçte çok güzel şeyler yapacağız.” (ANKA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.