Kayıp çocuğun cesedi sulama havuzuna bulundu

Kayıp çocuğun cesedi sulama havuzuna bulundu

Evinin önünde oynarken kaybolan 13 yaşındaki çocuğun cenazesi sulama havuzunda yapılan aramada bulundu.

Malatya'da evlerinin yakınında oynayan 13 yaşındaki Buğra Özdemir bir süre sonra kayboldu. Akçadağ ilçesinde, gerçekleşen olayda Özdemir'in cesedi bir süre sonra sulama havuzunda bulundu.

Develi Mahallesi'ndeki evinin çevresinde oynayan Özdemir'den haber alamayan yakınları durumu ihbar etti. Jandarma ekiplerinin derinliği 5-6 metreyi bulan sulama havuzunda yaptıkları yarım saatlik arama sonunda Özdemir'in cesedi bulundu.

Cenaze, ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.