Kar banyosu yapıp Boğaz'a atladılar
Kendilerine 'Kuzguncuk Tosbağaları' adını veren yüzücü grubu, önce kar banyosu yaptı daha sonra Boğaz'a atladı.
İstanbul'un Üsküdar ilçesinde biraraya gelen 10 kişilik yüzücü grubu kar banyosu yaptı.
Kendilerine 'Kuzguncuk Tosbağaları' adını veren grup daha sonra Kuzguncuk Sahili'nden Boğaz'ın buz gibi sularına atladı.
Dakikalarca suda kalan grup daha sonra yaktıkları ateşte ısınarak sucuk pişirdi.
Yüzücülerden Hasan Güzel, "Herkese tavsiye ediyoruz. Yazdan başlayacaklar, hiç bırakmamak şartıyla. Bizim gibi 365 gün devam edecekler. Önce kar banyosu, sonradan da denize girecekler. Eczanelerde bulunmayan tek ilaç" dedi.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
