il ve ilçe başkanı gözaltına alındı

il ve ilçe başkanı gözaltına alındı

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Demirkaya ile Samandağ İlçe Başkanı Yıldız ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ ve ‘halkı yanıltıcı bilgiyi yayma’ iddiasıyla gözaltına alındı. Ümit Özdağ tepki gösterdi.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya ve Samandağ İlçe Başkanı Suphi Yıldız, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Demirkaya ve Yıldız, polis tarafından Ankara'ya götürüldü. 

Hacı Ali Demirkaya ile Suphi Yıldız'ın sosyal medya paylaşımları nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçlamasıyla gözaltına alındığı ifade edildi.

GÖZALTINA ALINIRKEN PAYLAŞIM YAPTI

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurarak, “Hakkımda çıkarılan gözaltı kararı gereği emniyete götürülüyorum. Alnımız ak, başımız dik! Zafer inananların ve savaşanların olacak!” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.