İBB'den o iddiaya yalanlama

İBB'den o iddiaya yalanlama

İBB Basın Birimi, Murat Ongun'un görevde olduğu İBB Sözcülüğü'nün kapatıldığı iddialarını yalanladı.

Murat Ongun'un görevde olduğu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcülüğü'nün kaldırıldığı öne sürüldü. İBB ise iddiaları reddetti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisine Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök ve Akif Beki'nin de aralarında olduğu gazetecilerle verdiği fotoğraf tartışmalara neden olmuş, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor" yanıtını tepki çekmişti.

Bugün sosyal medyada ve bazı haberi sitelerinde, 2019'daki seçimin ardından kurulan ve Murat Ongun'un başında bulunduğu İBB Sözcülüğü'nün kaldırıldığı iddia edildi.

İBB Basın Birimi'nden yapılan Gazete Duvar'a yapılan açıklamada, birimin kapatılmadığı belirtildi ve iddialar yalanlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.