Her Mevsimde Kullanılan Kot Ceket

Her Mevsimde Kullanılan Kot Ceket

İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinin vazgeçilmez dış giyim ürünü olan kot ceket tüm giyim ürünleriyle kombinlenebildiğinden dolayı oldukça ilgi görmektedir.

İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinin vazgeçilmez dış giyim ürünü olan kot ceket tüm giyim ürünleriyle kombinlenebildiğinden dolayı oldukça ilgi görmektedir. Kot ceket modelleri genellikle düğmeli ve çok cepli olmaktadır. Klasik kot ceket modellerinin yanında fermuarlı modeller de bulunmaktadır. Kot kumaşından üretilen kot ceketler farklı renk tonlarında da tasarlanmaktadır. Kadınlar son zamanlarda crop kot ceket modellerine daha çok yönelmiştir. Crop denim ceketler farklı boylarda ve genişliklerde olduğundan dolayı hemen hemen her kadının gardırobunda bulunmaktadır. 

Kot Ceket Modelleri Nasıl Kombinlenir ? 

Kombini en kolay dış giyim ürünü olan kot ceketler elbise, etek, şort ve pantolon gibi birçok ürünle tercih edilebilir. Bahar aylarında çiçek desenli uzun elbise ve spor ayakkabılarla kombinlendiğinde spor ve cool bir görünüm kazandırır. Düz renk eteklerin üstüne giyilecek crop kot ceket size feminen ve şık bir hava katar. Son zamanların trend ürünü olan crop bluz, crop kot ceket ve pantolonla tercih ederseniz rahat bir şıklık sağlarsınız. Şık ve kaliteli kot ceket modellerini uygun fiyata https://www.beyyoglu.com/kadin-ceket/ web sitesinden inceleyip satın alabilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.