HDP'li Sancar'dan Bahçeli'ye yanıt

HDP'li Sancar'dan Bahçeli'ye yanıt

Mithat Sancar, 'HDP'nin kapısına kilit asılmalıdır' diyen Bahçeli'ye yanıt verdi: Tonlarca kilit getirseniz hepsini açarız

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar partisinin Meclis'teki haftalık grup toplantısında HDP "vakit kaybetmeksizin kapatılmalıdır" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi:

"Öyle anahtarlar var ki elimizde koyduğunuz her kilidi çatır çatır açarız. Tonlarca kilit getirseniz hepsini açarız".

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Meclis'te yaptığı konuşmada, "HDP vakit kaybetmeksizin kapatılmalıdır. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır" demişti.

Bu seçimin "bir rejim seçimi" olduğunu söyleyen Sancar, "Sömürü, baskı inkar, savaş ve talan üzerine kurulu rejim mi; hak, özgürlük, emek, demokrasi, barış ve adalet üzerine kurulu bir gelecek mi istiyoruz? İşte bu seçimlerde oylayacağımız şey budur, bizim yolumuz belli." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.