HDP’den dayanışma çağrısı: Kardeşlerimize evlerimizi açalım

HDP’den dayanışma çağrısı: Kardeşlerimize evlerimizi açalım

HDP Kriz Koordinasyon Merkezi, deprem mağdurlarıyla dayanışma çağrısı yaparak, “Gün dayanışma günüdür” mesajı paylaştı.

Merkez üssü Maraş'ın Pazarcık ilçesi olan art arda meydana gelen depremlerde, 2 binin üzerinde kişi hayatını kaybetti. Büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından Halkların Demokratik Partisi (HDP), Kriz Koordinasyon Merkezi oluşturdu. Enkaz bölgelerinde halkla dayanışmayı sürdüren HDP, halka dayanışma çağrısı yaptı. 

HDP Kriz Koordinasyon Merkezi, “Halkımıza çağrımızdır” başlıklı açıklamasında, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. HDP’nin yaptığı açıklama şöyle: “Acımız büyük, zor bir zamandan geçiyoruz. Risk alanları dışında bulunan yurttaşlarımızı evlerini, kalplerini, sofralarını depremde zarar gören kardeşlerimize açmaya çağırıyoruz. Gün dayanışma günüdür. Halklarımızın en üst düzeyde duyarlılık göstereceğine yürekten inanıyoruz.

Barınma sorunu olan tüm yurttaşlarımız bulunduğu il ya da ilçe örgütlerine ulaşarak HDP Kriz Koordinasyon Merkezlerinde listelere adlarını yazdırabilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum