Hakkarili Demhat İliş'e protez saç yapıldı!

Hakkarili Demhat İliş'e protez saç yapıldı!

Şemdinli'de 3 yaşındayken ev yangınında ağır yaralanan Demhat İliş, Baran Navşar Spor Kulübü'nün sağladığı destekle Van'a gönderilerek saç protezi ve kaş uygulamalarıyla hayatına renk kattı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2014 yılında ev yangınında ağır yaralanan ve o zamanlar sadece 3 yaşında olan Demhat İliş'e özel bir yardım eli uzandı. Şemdinli'de ailesiyle yaşayan Demhat, Baran Navşar Spor Kulübü'nün desteğiyle Van'a gönderilerek özel bir saç protez merkezinden hem protez saç hem de kaş uygulaması yapıldı.

Demhat'ın yüzü ve kafası yangında büyük oranda zarar görmüştü, ancak yaşadığı zorlu süreçte Baran Navşar Spor Kulübü'nün sağladığı destekle ayakta durdu. Van'da gerçekleşen protez saç ve kaş uygulamaları, Demhat'ın yeni bir görüntü kazanmasını sağladı. Bu değişimle birlikte Demhat, arkadaşlarının kendisini tanıyamadığını ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Demhat, Baran Navşar Spor Kulübü'ne kendisini hiçbir zaman yalnız hissettirmedikleri için teşekkür etti. Kulüp yetkilileri ise, Demhat'ın Van'a gönderilmesi ve yapılan masrafların kulüp tarafından karşılanmasıyla ilgili bilgi vererek, bu tür sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum