Hakkari'de Uğur Perde ve Çeyiz 2. şubesini açtı

Hakkari'de Uğur Perde ve Çeyiz 2. şubesini açtı

Hakkari’nin en büyük ve kapsamlı Perde ve Çeyiz Sarayı olan Uğur Çeyiz ve Sarayı’nın ikinci şubesi açıldı.

Hakkari’nin müteşebislerden Fevzi Kaya, Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi üzerinde A'dan Z'ye Çeyiz, ve Perde çeşitlerinin bulunduğu Uğur Çeyiz ve Perde Sarayı’nın ikinci şubesini açtı.

Açılışa Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Salih Kaya, İş insanları Mehmet Baş ile Burhan Ölmez,  Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cevdet Miroğlu,çevre esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son derece modern ve zengin ürün çeşidiyle Hakkari’de hizmet verecek olan Uğur Perde ve Çeyiz Sarayının açılışında bir konuşma yapan iş insanı Mehmet Baş, her açılan yeni işyerinin kentin ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Uğur Çeyiz ve Perde Sarayı’nın Hakkari için hayırlı olmasını dileyen Baş, açılışa katılan misafirlere teşekkür etti.

22 yıldır bu sektörde faaliyet gösteren Fevzi Kaya ise 6 kişiyi istihdam edecekleri işyerinin açılışına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Hakkari’de perde, çeyiz ve şark köşesi üzerinde öncü bir marka oluşturmak istediklerini belirten işyeri sahibi Fevzi Kaya, hizmeti vatandaşın ayağına getirdiklerini belirterek; “Eskiden bu hizmetler il dışında temin ediliyordu. Ancak son yıllarda kendi üretimimizi kendimiz yapmaya başladık. Vatandaş bundan sonra kaliteli perde ve çeyizleri birinci elden beğenerek almış olacak. Halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Kaya, perde çeşitleri, şark köşesi minder yastık gibi ürünleri kendileri tarafından üretildiğini belirterek, “İşyerimizde halkımızın ihtiyacı olan perde çeşitleri, şark köşesi ürünlerin üretimi ve satışını yapıyoruz. Yeni, ferah, geniş mekanımızda halkımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşların istek ve taleplerine göre siparişler alıp, şark köşesi ve perde yapımımız var” ifadelerini kullandı.  

Açılışa özel, Mart ayı boyunca yüzde 10 indirim kampanyası başlattıklarını belirten Kaya, ayrıca sepet ürünlerin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

Açılışta müsafirlere ikramda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.