Hakkari’de Bambi Yatak mağazası açıldı

Hakkari’de Bambi Yatak mağazası açıldı

Renk renk, çeşit çeşit modellerin bulunduğu Bambi Yatak Mağazası sürpriz indirimlerle Hakkari'de açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de Dağgöl Mahallesi Çevre Üzeri Hacıoğlu Apartmanı giriş katında Türkiye'nin en gözde yatak mağazası olan Bambi Yatak hizmetinizde 

Doğru yatak, iyi bir gece uykusu sağlamaya yardımcı olur. Uyku, omurgadaki kasların, bağların ve diğer yapıların tamamen gevşeyebildiği tek zamandır.

Güne enerjik bir şekilde başlamak, bizi gün boyu motive eden en önemli süreçlerden biridir. İyi bir gece geçirmemiş olabiliriz. Sabah uyandığımızda kendimizi enerjik hissetmemiş olabiliriz. Yatak seçiminde doğru tercih Bambi'de. 

Bambi'ye uğramadan yatak almayın! Günümüz teknolojisi ile yatak modelleri ihtiyaca uygun bir şekilde üretilmektedir. Vücut tipinize uygun, ister sert ister yumuşak Bambi yatak seçenekleri ile 

Her mevsime uygun, yumuşak tuşeye sahip kumaş yapısı ile huzurlu bir uyku konforu sağlar.

Bambi’de öğrenci kampanyası başladı. Renk renk, çeşit çeşit modeller Bambi’de

Bambi Yatak, Ev Tekstili koleksiyonu ile güne yenilenerek başlamanızı sağlar.

ADRES: Çevreyolu Dağgöl Mahallesi Hacıoğlu Apt. No 18 Hakkari Merkez 

İletişim: 0438 211 38 52

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

4.jpg

7.jpg

6.jpg

8.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.