Göz Alıcı Palazzo Pantolon İle Yeni Sezona Damga Vurun

Göz Alıcı Palazzo Pantolon İle Yeni Sezona Damga Vurun

Geniş paçalı pantolonlar yeni sezonun siluetine damga vuruyor.

Geniş paçalı pantolonlar yeni sezonun siluetine damga vuruyor. Zarif bir bluzu pantolonunuzun içine koyup hayallerinizdeki uzun boya kavuşmak için platform topuk ayakkabılar ile tamamlanan palazzo pantolon tüm pantolon modelleri içerisinde belki de en zarif siluete sahip olan modeldir. Dökümlü ve kalıplı bu pantolon modeli ile içinde mutlu ve özgüvenli hissettiğiniz kombinler yapabilirsiniz.

Palanga Pantolon İle Farklı Kombinler Yapın

Hem zarif duruşu hem de kombinler yapabileceğimiz düğmeli palazzo pantolon blazer ceketler ile kombinleyebilirsiniz. Keskin ve estetik bir görünüme kavuşabilirsiniz. Desenli ve düz modelleri hem iş toplantılarınızda hem de düğün gibi özel davetlerde tercih edebilirsiniz. Asimetrik palazzo pantolon ile bel paça bölümünde dantel ayrıntılar gibi değişik dokunuşlarla tarzını yenileyin. Elastik bel detaylı modelleri ile casual ve relaks kombinler ve ortamlar için oldukça ideal. Çizgi puantiyeli gibi keyifli geometrik ve çiçek desenleri ve crop paça ayrıntıları geleneksel geniş paça pantolonu da ayrı bir hava verecek. Farklı pantolon modellerini https://www.sedayalcinatelier.com/palazzo-pantolon sitesinden bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.