Gizemli tünel kapatıldı

Gizemli tünel kapatıldı

Beşiktaş'ta belediye ekiplerinin çalışmaları sırasında yolda meydana gelen çökme ile ortaya çıkan 'gizemli tünel'deki çalışmalar tamamlandı. Ekipler eski bir kanalizasyon kanalı olduğunu değerlendirdikleri tüneli kum doldurarak kapattı.

İstanbul Etiler'deTamburi Ali Efendi Sokak'ta, cuma günü belediye ekiplerinin çalışma yaptığı sırada yolda çökme meydana gelmiş, çökmenin ardından ortaya çıkan gGizemli tünel’ kamuoyunda merak uyandırmıştı.

Ekipler önce tüneli toprak doldurarak kapattı. Ancak gelen tepkiler üzerine düh sabah tekrar açılarak inceleme başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda 'gizemli tünel'in, daha önceden açılmış ve artık kullanılmayan bir kanalizasyon kanalı olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Beşiktaş Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:, "İlçemiz Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak ve Nispetiye Caddesi kesişimindeki yolun çökmesi ile ilgili yapılan çalışmalarda, yerin altından sokak ve cadde istikametine doğru kaçak kanalizasyon bağlantısı yapılması amacıyla kazı çalışmaları tespit edilmiş, aynı noktada Ağustos 2018 tarihinde de çökme meydana geldiği anlaşılmıştır. Belirtilen alanda tüm ilgili kuruluşlar tarafından gerekli olan tespitler ve iyileştirme çalışmaları başlatılmıştır." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.