Gazeteci Sami Kohen vefat etti

Gazeteci Sami Kohen vefat etti

1954 yılından beri aralıksız olarak Milliyet gazetesinde çalışan gazeteci Sami Kohen, böbrek yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede 93 yaşında vefat etti.

Milliyet gazetesinin 67 yıllık dış politika yazarı, gazeteci Sami Kohen vefat etti.

Kohen bir süre önce böbrek yetmezliği nedeniyle İstanbul Okmeydanı Florance Nightingale Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılmıştı.
Kohen'in vefat haberinu Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, Twitter hesabından paylaştığı mesajla duyurdu: "Değerli büyüğümüz Sami Kohen'in ailesine, yakınlarına, Milliyet Gazetesi'ne başsağlığı dilerim. Çok önemli analizler, faydalı kitaplar ve çok güzel hatıralar bıraktı. Dostluğunu asla unutmayacağım ve kendisini daima sevgi ve saygıyla hatırlayacağım." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.