Feci kaza: 5 ölü, 4 yaralı

Feci kaza: 5 ölü, 4 yaralı

Konya'da aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjü aşıp karşı yönden gelen cipe çarptı. 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Konya'da 19 yaşındaki Dilara Ç. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı. Refüjü aşan otomobil, karşı yönden gelen Koray Anık'ın kullandığı ciple çarpıştı.

DHA'nın haberine göre sürücülerden Koray A., kızı Ela Ceylin A. (17) ile diğer sürücü Dilara Ç. ve yanındaki Ayşenur B. (17) yaralandı. Muammer Tan (22), Veli Büyükaydın (21), Sait Belgemen (22), Şevval Karabulut (15) ve Nisanur Karabulut (17) ise olay yerinde vefat etti.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı 4 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı. Ölen 5 kişinin cansız bedenleri otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.