Ergin Çavuşoğlu Kimdir?

Ergin Çavuşoğlu Kimdir?

Ergin Çavuşoğlu 1968 yılında Tirgoviste Bulgaristan da dünyaya geldi. 1980’ li yılların başında Sofya’ da İliya Petrov isimli sanat lisesinde eğitim gördü.

Ergin Çavuşoğlu 1968 yılında Tirgoviste Bulgaristan da dünyaya geldi. 1980’ li yılların başında Sofya’ da İliya Petrov isimli sanat lisesinde eğitim gördü. Ergin Çavuşoğlu lise hayatının hemen ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi resim bölümüne eğitiminde devam etti.  Daha sonra yüksek lisans eğitimine Goldsmiths, Londra Üniversitesinde devam etti . Portsmouth Üniversitesi’nde doktorasını da tamamladıktan sonra ; 2015 yılında Middlesex Üniversitesi’nde Profesörlük unvanını başarıyla kazandı.

Ergin Çavuşoğlu ve Sanat

Ergin Çavuşoğlu yaşamını ve çalışmalarını Londra’ da sürdürüyor. Çoğunluk olarak video ve ses yerleştirmeleri üretmektedir. Genel olarak özel ve kamusal olanın kesiştiği kent mekânlarında geçer. Sanat onun için vazgeçilmez bir alan olup herkesi kendi sanat eserleri ile büyümeyi başaran bir insandır. Her yerde güçlü sanat eserleri üretmeyi başaran oldukça iyi bir sanat adamı olmayı başarmıştır.  Kendini en iyi ve en kaliteli olarak tanıtmayı başaran bu sanat adamı eserlerine https://sevildolmaci.com.tr/tr/sanatci/ergin-cavusoglu sitesini ziyaret ederek inceleyebilir ve hatta satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.