Erdoğan'dan Kerkük çıkışı: Hemen o bayraklarınızı indirin

Erdoğan'dan Kerkük çıkışı: Hemen o bayraklarınızı indirin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

(Kendisine yönelik slogan atanlara) 3500 kişiyi alan benim, bana slogan atma.
(CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili olarak) Bıktım bunun yalanlarından. Bu zatın muhtarlarla işi gücü yok, zaten muhtarlara değer veren birisi değil. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne rest çekmişti, sonra geldi. Şimdi 'Yine giderim' diyor, çünkü düşünmeden konuşuyor.
(Kerkük'e IKBY bayrağının asılması hakkında) Orada milli bayrağın dışında ikinci bir bayrağın asılmasını kesinlikle yanlış buluyorum. Oradaki ikinci bayrağın sahipleri bölücülük yapıyor. Irak Bölgesel Kürt Yönetimine sesleniyorum; bu yanlıştan bir an önce dönün. Hemen o bayraklarınızı indirin. Yoksa şu anda geldiğiniz noktadan geri adım atmak zorunda kalırsınız.
(15 Temmuz Darbe Girişimi) Bunun bir senaryo olduğundan bahsediyor anamuhalefetin başındaki zat. Şimdi ben diyorum ki ey Kılıçdaroğlu elinde belge varsa çık açıkla. 16 Nisan'dan sonraya bırakma rezil olursun. Her zaman diyorsun ki elimde dosyalar var. Bugüne kadar söylediklerinin hiçbiri ortaya çıkmadı, çık şunu açıkla.
(CHP'li Hüsnü Bozkurt'a) Bu adama terbiyesiz demeyeceksin de kime diyeceksin. Seni Samsun'a sokmazlar, seni Amasya'ya sokmazlar. 'İzmir'den denize dökeriz'diyor. Sen kimi denize dökeceksin. Sen kimsin ahlaksız? Haddini bil, kendini bil, kendini bil, neslini bil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.